Senseiul lui Nuţu Cămătaru, condamnat la 11 ani de închisoare cu executare. Liderul mafiot era un adevărat torţionar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul personal de karate al lui Nuţu Cămătaru a fost condamnat la 11 ani de închisoare cu executare pentru iniţierea şi constituirea unui grup infracţional organizat. Gruparea condusă de Emilian Ştefan era cunoscută mai ales pentru fapte de violenţă.

Pe numele lui Emilian Ştefan şi ale membrilor grupării există şapte capete de acuzare. Senseiul lui Nuţu Cămătaru a fost condamnat la 11 ani de închisoare cu executare. Sentinţa dată de magistraţii de la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie este definitivă.

Anchetatorii au declarat despre Emilian Ştefan că era un adevărat torţionar, care acţiona cu foarte mult sânge rece. Gruparea condusă de senseiul lui Nuţu Cămătaru este acuzată de constituirea unui grup infracţional care avea ca scop obţinerea unor sume de bani, prin ameninţare şi exercitare de violenţe, respectiv cămătărie şi şantaj.

Gruparea condusă de Emilian Ştefan a torturat şase persoane în stil mafiot. Membrii grupului infracţional le-au inventat oamenilor anumite datorii. Cei care nu au vrut să plătească au fost duşi în pădure, ameninţaţi cu arma şi puşi să îşi sape singuri o groapă. Ba mai mult, li se striveau degetele ori li se rupeau oasele.   

Mai citeşte şi:

Senseiul lui Nuţu Cămătaru, condamnat la 11 ani de închisoare pentru cămătărie. Rupea mâinile victimelor şi le zdrobea degetele cu ciocanul

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite