Scene de groază în comuna doljeană Leu. Un bărbat i-a aplicat unui jandarm o lovitură cu sabia la nivelul capului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Vladu, în vârstă de 39 de ani, din comuna doljeană Leu, a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Bărbatul este acuzat că i-a aplicat unui jandarm o lovitură cu sabia la nivelul capului.

Bărbatul de 39 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a certat cu soţia sa, iar de frică femeia a sunat la 112. Un echipaj de poliţie a sosit la locuinţa lui Dan Vladu, iar bărbatul le-a promis că o să se liniştească.

     

L-a lovit cu sabia în cap 

Soţia agresorului a sunat din nou la poliţie în jurul orelor 23.00-23.30 şi le-a spus oamenilor legii că a fost alungată din casă împreună cu patru dintre cei opt copii, iar soţul a ameninâţat-o că o va omorâ cu o sabie.

„Oamenii legii s-au deplasat din nou la locuinţa inculpatului, observându-l  pe acesta în curtea locuinţei, având în mână o sabie şi, când i-a vazut, a început să le adreseze injurii şi ameninţări cu moartea. Agenţii au încercat să poarte un dialog cu inculpaptul, nereuşind, acesta ameninţând că, dacă intră peste el în curte, va intra în casă şi va ucide cu sabia copiii minori care dormeau. Agenţii de poliţie au luat hotărârea să intre peste el, acesta renunţând să intre în casă şi fugind în curtea imobilului. Fiind intuneric şi în grădină existând vegetaţie înaltă şi viţa de vie, poliţiştii şi jandarmii nu l-au mai observat. Dan Vladu a ieşit după câteva minute şi s-a îndreptat către jandarmii, care se aflau mai apropape de locul respectiv, cu sabia deasupra capului, în toate direcţiile, strigând: ,,hai, veniţi că vă tai“, moment în care l-a lovit cu ea pe un jandarm. Acesta a exclamat: „am fost tăiat la cap“, se arată în referatul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. 

Dan Vladu a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au cerut arestarea bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite