Primarul Craiovei:''Firma care mi-a montat repartitoarele m-a furat şi nu suport''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu a cerut să plătească agentul termic la pauşal
Lia Olguţa Vasilescu a cerut să plătească agentul termic la pauşal

Primarul Craiovei a cerut să plătească agentul termic la pauşal încă din 2012. Lia Olguţa Vasilescu a precizat că oamenii au ajuns să plătesc facturii mari la întreţinere din cauza firemlor care citesc repartitoare şi care au contract cu asociaţiile de proprietari.

Craiova este în momentul de faţă oraşul unde preţul gigacaloriei este cel mai mic.''Oamenii sunt nemulţumiţi că facturile în Bănie în loc să scadă au crescut. Am instituit un grup de lucru care să identifice motivele pentru care ne aflăm în această situaţie. Unul dintre motive este neechilibrarea coloanelor termice, lucru ce trebuia făcut de firmele care au instalat repartitoarele. Trebuie să vă spun că eu am renunţat la repartitoare deşi cred că nu am făcut un lucru bun. Sunt însă convinsă că firma care a pus aceste repartitoare pe mine ca şi pe cetăţenii municipiului mă fură şi nu suport să fiu furată.'',a  spus Lia Olguţa Vasilescu, primarul oraşului.

''Factura este mai mare cu 20%''

Oamenii au declarat că anul acesta au plătit factura la întreţinere cu 20% mai mult ca în 2012.''În Craiova preţul gigacaloriei este de 220 de lei. Este cel mai mic preţ din toată ţara, însă factura este destul de mare. Nu înţelge de ce şi am făcut sesizare la primărie.'', a spus un craiovean

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite