Plic cu 1.000 de euro găsit într-un dosar de autorizare depus la Primăria Craiova. Funcţionarii au intrat în panică

0
0

Totul s-a întâmplat la Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Craiova. Funcţionarii de aici au găsit într-un dosar, printre filele unor documente, un plic cu bani. Cum nu avea destinatar, angajaţii şi-au dat seama imediat că este ceva în neregulă.

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. O angajată a primăriei verifica documentele depuse într-un dosar de autorizare a mai multor construcţii când a observat că printre filele actelor se afla şi un plic pe care nu scria, însă, nimic. Imediat după aceea a observat că în interior se aflau nişte bani. Femeia a fugit cu dosarul şi i l-a arătat şefei de la Urbanism care a sunat imediat la Poliţie.

Cazul se află acum în atenţia Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj şi a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Anchetatorii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat, cine a pus suma de bani în dosarul prin care se cerea autorizarea mai multor construcţii importante din Craiova. Principalul suspect este, bineînţeles, cel care solicita autorizaţiile de la Primărie, un cunoscut om de afaceri din Craiova. Anchetatorii nu exclud, însă, ca alte persoane să fi creat o cacealma şi, intenţionat plicul cu cei 1000 de euro să fi fost vârât într-un dosar de autorizare "cu greutate". 

"Se încearcă denigrarea instituţiei pentru că a început campania electorală. Nu se gândesc că, astfel, nenorocesc nişte oameni nevinovaţi. Abia aşteptăm să vedem rezultatul anchetei", au declarat cei mai mulţi dintre angajaţii Primăriei.

Craiova


Ultimele știri
Cele mai citite