Panică la Craiova după cutremurul de 5,7 grade. În supermarketuri marfa a căzut de pe rafturi. „Îmi e frică să mai intru în casă"

0
Publicat:

Craiovenii au resimțit puternic seismul de suprafață de marți după amiază. Oamenii au ieșit în fața blocurilor, mulți dintre angajații instituțiilor au fugit și ei afară, iar în multe saloane, pacienții care erau internați au început să țipe de teamă.

Marfa a căzut de pe rafturi în mai multe magazine din Craiova
Marfa a căzut de pe rafturi în mai multe magazine din Craiova

Cutremurul de magnitudine 5,7 pe Richter care a avut loc marți după-amiază, la ora 15.16, în sudul României, a fost resimțit de toți craiovenii. În câteva secunde, pe toate rețelele de socializare au apărut mesaje care veneau din toate cartierele. „A fost cutremur! L-ați simțit?", au scris zeci de oameni.

Cei mai mulți dintre craioveni au ieșit imediat în fața blocurilor.

A fost groaznic. Tremur continuu. Îmi e frică să mai intru în casă! Eram la televizor și am văzut cum totul în jurul meu a început să se miște. Sentimentul este oribil", a declarat o tânără în vârstă de 20 de ani.

Panică a fost și în multe supermarketuri. Clienții s-au îngrămădit afară când au văzut că rafturile se clatină și marfa a început să cadă de pe ele.

La Spitalul Județean de Urgență Craiova, mulți dintre pacienți au început să țipe când au simțit paturile cum se mișcă.

Noi eram la etajul 8. De frică, ne-am strâns sub grinzi, sub tocurile ușilor. Este groaznic. Să ne ferească Dumnezeu", au spus mi mulți pacienți.

Nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime", au transmis reprezentanții ISU Dolj.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite