O tânără a ajuns la spital după ce a fost bătută de fiul primarului din comuna Apele Vii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a ajuns la spital din cauza loviturilor primite
Victima a ajuns la spital din cauza loviturilor primite

Carmen Daniela Nicu, în vârstă de 17 ani, din comuna doljeană Celaru, a declarat că a fost bătută în discotecă de băiatul primarului din localitata Apele Vii.

Victima şi agresorul au avut o relaţie în urmă cu câteva luni. Iustin Stanciu a aflat că fosta lui iubită are un nou prieten şi a vrut să se răzbune. A mers în discotecă şi a luat-o la bătaie ''M-a lovit, iar eu am leşinat. M-am trezit la spitalul din Craiova. Nu ştiu de ce a făcut asta. Noi am rămas prieteni după ce ne-am despărţit'', a spus Carmen Daniela Nicu.

Nu a depus plângere la poliţie    

Medicii au declarat că fata a suferit un traumatism facial acut, multiple excoriaţii la nivelul feţei şi contuzie a buzei inferioare. Victima nu a vrut să depună plângere la poliţie împotriva agresorului.

Martorii au povestit că fiul primarului a intrat în discotecă şi s-a dus direct la masa fostei iubite ''Era foarte nervos şi a lovit-o. Ştiu că Iustin şi Carmen au avut o relaţie de câteva luni. Fata s-a desparit de el din cauză că era prea gelos.'', a spus un prieten al victimei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite