O gravidă de 36 ani, suspectă de Covid-19, a murit la Craiova, într-un salon izolator. Femeia urma să nască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 36 ani, gravidă în ultimul trimestru de sarcină, a decedat într-un spital din Craiova, în izolator. Cauza morţii nu a fost încă stabilită.

O gravidă de 36 ani a murit în această dimineaţa la UPU Craiova. Femeia a fost transferată de la Spitalul suport-COVID-19 din Băilesti, la spitalul Filantropia-Maternitate. De aici, însă, pentru că Terapia Intensivă a spitalului nu este prinsă în protocolul COVID, a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Starea femeii era gravă, avea temperatură şi respira greu, saturaţia în oxigen fiind sub 80 unităţi. Gravidei i s-au prelevat probe pentru efectuarea testului, fiind plasată într-un salon izolator, în aşteptarea rezultatului. 

Un medic ginecolog a consultat-o în UPU, acesta constatând că starea pacientei este stabilă. 

Toate acestea s-au petrecut azi-noapte, în această dimineaţă, în jurul orei 10.00, femeia intrând însă în stop cardio-respirator şi decedând. Nici copilul nu a mai putut fi salvat.

Vă recomandăm şi:

O nouă tragedie în familia asistentei de la Chirurgia SJU Slatina care a murit în august. Fiica sa, de 35 ani, a fost răpusă tot de COVID-19

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite