Moş Crăciunii cu barbă naturală sunt preferaţii părinţilor. Cât costă să închiriezi unul de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Închirierea unui Moş Crăciun este cea mai rentabilă afacere în această perioadă. Părinţii caută moşii cu barbă naturală şi care sunt cât mai credibili.

Pentru sume cuprinse între 140 de lei şi 200 de lei, părinţii pot închiria un Moş Crăciun doar cu un apel telefonic. Moşul poate citi copilului poveşti şi poate veni însoţi de elfi, reni sau Crăciuniţe. „Moş Crăciun va sta în casa fiecărui copil aproximativ 40 de minute.La mare căutare sunt cei cu barba naturală. Au fost persoane care au ne-au sunat din luna octombrie să închirieze un Moş Crăciun“, a spus reprezentantul unei firme.

Părinţii vor ca micuţii lor să aibă parte de magia Sărbătorilor de Iarnă şi cum bucuria celor mici este de nepreţuit, închirierea unui Moş Crăciun se dovedeşte a fi una dintre cele mai rentabile afaceri în această perioadă. „Anul acesta am apelat la servicile uni Moş Crăciun cu barbă natural. Băieţelul meu este mai neastâmpărat, iar anul trecut şi-a dat seama că bătrânelul degizat era vecinul nostru. A tras de barba artificial şi a început să plângă. Am plătit 200 de lei pentru 40 de minute“, a povestit Ion Dică.   

Majoritatea firmelor specializate spun că şi-au rezervat deja Moşii pentru evenimente private sau petreceri ale unor companii.  Aceste companii, deşi prectică tarife mai mari ca persoanele fizice, oferă garanţia unor actori profesionişti, care vor reuşi cu siguranţă să-I bucure pe micuţi.

                    
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite