Magistraţii doljeni au stabilit cine judecă dosarul crimelor de la Caracal. Părinţii Alexandrei, buni de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
curtea de apel dolj

Curtea de Apel Craiova s-a pronunţat cu privire la cererea părinţilor Alexandrei Măceşanu de strămutare a dosarului crimelor de la Caracal de la Tribunalul Olt. Petenţii au de plătit şi cheltuieli de judecată.

Tribunalul Olt îi va judeca pe Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu, autorul celor două crime - asupra Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu şi, respectiv, complicele său la violul asupra Luizei Melencu. Curtea de Apel Craiova a respins, marţi, 18 februarie, cererea de strămutare a cauzei de la Tribunalul Olt, depusă de părinţii Alexandrei Măceşanu. 

Tatăl Alexandrei îşi exprima, după şedinţa de judecată, însă înainte de pronunţarea sentinţei, speranţa că judecătorul le va înţelege temerile şi le va da şansa la un proces corect, decizând strămutarea dosarului de la Slatina la o altă instanţă.

„Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli de judecată avansate de stat. Conform art. 275 alin. 6 C.p.p., onorariile apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru intimaţii-inculpaţi Dincă Gheorghe şi Risipiţeanu Ştefan, în sumă de câte 313 lei fiecare, rămân în sarcina statului şi se vor vira către Baroul Dolj din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 18.02.2020“ este sentinţa Curţii de Apel Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite