Liga a II-a / Gaz Metan CFR Craiova caută reabilitarea cu CS Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii (albastru) au suferit prima înfrângere de pe teren propriu
Craiovenii (albastru) au suferit prima înfrângere de pe teren propriu

După trei înfrângeri consecutive (0-2 la Deva, 2-5 la Piteşti şi 0-1 la Craiova, cu lidera Târgu Mureş), Gaz Metan CFR va încerca să se reabiliteze astăzi, în meciul de pe teren propriu cu CS Otopeni.

Gruparea olteană de ligă secundă se află pe locul nouă, cu 24 de puncte, şi, chiar dacă nu se pune problema retrogradării, antrenorul Jerry Gane are ambiţii mari.

Este un meci important pentru noi. De data aceasta nu ne interesează doar să facem un meci bun, ci să obţinem şi un rezultat pe măsură, pentru că avem nevoie mare de puncte. Pentru noi, jocul cu CS Otopeni va reprezenta un nou început. Sper să ieşim din pasa mai puţin fastă prin care trecem“, a spus tehnicianul grupării de la Depou, pe site-ul oficial al clubului.

Gane nu se teme de forma bună arătată de ilfoveni şi nici de atacantul Kalle, care a marcat de trei ori etapa trecută, în victoria cu Minerul Lupeni, scor 4-2.

Nu îmi e frică de nimeni din tabăra adversă, nici măcar de Kalle. E un jucător bun, dar sunt convins că avem mijloace să-l anihilăm şi pe el şi pe ceilalţi de la Otopeni. Important este să tratăm aşa cum se cuvine jocul şi să luăm punctele, care sunt foarte importante pentru noi“, a mai spus antrenorul Gazului.

Iată şi celelalte meciuri ale etapei a 23-a din Liga a II-a, Seria a 2-a: astăzi, ora 11.00: FC Baia Mare - FC Argeş, FC Bihor - FCM Târgu Mureş, Fortuna Covaci - Arieşu Turda, FC Silvania - „U“ Cluj. Minerul Lupeni, Mureşul Deva şi CSM Vâlcea stau.

Partida Dacia Mioveni - UTA Arad s-a jucat aseară şi s-a încheiat cu scorul de 0-3.

Rezultatele partidelor de astăzi le puteţi afla de pe craiova.adevarul.ro.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite