Judecătorii i-au prelungit mandatul de arestare creatoarei de modă care ziua vindea rochii, iar noaptea droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Rădulescu este acuzată de trafic de droguri
Mirela Rădulescu este acuzată de trafic de droguri

Mirela Rădulescu a decis să se implice într-o afacere bănoasă şi a început să vândă substanţe interzise. Creatoarea de modă a fost arestată şi este acuzată de trafic de droguri.

Magistraţii Tribunalului Dolj i-au prelungit creatoarei de modă mandatul de arestare cu încă 20 de zile. Craioveanca era în vizorul anchetatorilor de mai multe luni, timp în care a reuşit să plaseze pe piaţă peste doi litri de ketamină. Mirela Rădulescu făcea trafic de droguri ajutată de un medic veterinar din Bucureşti. Doctorul procura ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul creatoarei de modă, cu 100 de lei fiola. Potrivit procurorilor, creatoarea de modă a fost prinsă în momentul în care ieşea din locuinţa sa din Bucureşti, împreună cu medicul veterinar, care tocmai îi adusese ketamina pentru vânzare.

„Medicul veterinar avea într-adevăr ketamină, dar o procurase pentru el, pentru că avea nevoie în cazurile medicale, în nici un caz nu intenţiona să o distribuie. Avea tot dreptul să procure ketamina din farmacii, fiind medic, iar luni doar a trecut pe la Mirela Rădulescu într-o scurtă vizită, nu ca să-i plaseze ketamina", a spus avocatul Alexandru Călinoiu, care a cerut ca aceştia să fie eliberaţi.


Procurorii au descoperit într-un apartament  35 de flacoane cu câte 20 de fiole de ketamină, care au fost confiscate. Mirela Rădulescu este sora deputatului USL de Argeş, Cătălin Rădulescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite