Jucătorii FC Universitatea i-au întors spatele Adrian Mititelu şi au părăsit cantonamentul de la Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Ştefan Nanu a anunţat că va semna un contract cu Farul Constanţa. Jucătorii FC Universitatea Craiova au părăsit astăzi cantonamentul de la Severin.

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a cerut reprogramarea primelor două meciuri din 2014. „Având în vedere evenimentele de ultimă oră petrecute în viaţa clubului de fotbal Universitatea Craiova şi pentru a putea participa, cu şanse reale, în competiţia fotbalistică a Ligii a II-a, pe 26 februarie 2014, Universitatea Craiova va intreprinde demersurile legale pentru reprogramarea primelor două etape din Liga a II-a, respectiv meciurile cu FC Olt Slatina şi FC Bihor. Totodată în ceea ce priveşte prevederile Legii 69/2000, dar şi prevederile statutului Federaţiei Române de Fotbal, considerăm că motivele noastre sunt obiective şi că nu există niciun impediment legal, regulamentar pentru respingerea acestor solicitări. Menţionăm că astăzi, Universitatea Craiova a legitimat trei noi jucători, iar joi, 27 februarie, sau vineri, 28 februarie vor sosi la echipă alţi trei jucători“ , este comunicatul postat pe site-ul oficial al echipei lui Mititelu.

FC Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 22 de puncte, la 6 lungimi în spatele liderului CS Universitatea Craiova. Jucătorii echipei de fotbal patronată de Adrian Mititelu au plecat din cantonament, iar tehnicianul Ştefan Nanu a anunţat va semna un contract cu Farul Constanţa. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite