Invazie de şobolani în arestul IPJ Dolj. Poliţiştii susţin că sunt nevoiţi să îşi desfăşoare activitatea printre rozătoare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii susţin că în arest colcăie şobolanii Foto: Arhiva
Poliţiştii susţin că în arest colcăie şobolanii Foto: Arhiva

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţei al Judeţului Dolj susţin că sunt nevoiţi să îşi desfăşoare activitatea printre şobolani.

Oamenii legii susţin că pe hol colcăie şobolanii, iar ei se tem că se pot îmbolnăvi. „Practic în aceste centre, poliţiştii au parte de aceleaşi condiţii pe care le au cei reţinuţi sau arestaţi preventiv, prin faptul că împart acelaşi spaţiu, acelaşi aer, şi sunt afectaţi în egală măsură. Iar pentru a demonstra cum stau lucrurile la inspectoratele de poliţie şi cum sunt trataţi poliţiştii din cadrul acestor structuri, vă punem la dispoziţie un video de la nivelul C.R.A.P. din IPJ Dolj, unde cei închişi sunt mai protejaţi decât poliţiştii care sunt nevoiţi să îşi desfăşoare activitatea alături de rozătoare. Spunem asta deoarece, pe holurile acestui centru colcăie şobolanii în voie şi răspândesc boli care pot fi letale pentru colegii noştri. Acelaşi lucru se întâmplă şi la IPJ Cluj, unde centrul de reţinere şi arestare preventivă a fost infestat cu ploşniţe, iar colegii noştri riscau să îşi contamineze propriile cămine cu astfel de paraziţi“, se arată în comunicatul emis de Sindicatul Poliţiştilor Europeni „EUROPOL“.

VIDEO

Poliţiştii sunt nevoiţi să lucreze printre sobolani

Conducerea Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Dolj nu a oferit până în acest moment un punct de vedere cu privire la acest subiect.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite