Incendiu într-un bloc din Craiova. 60 de oameni au fost evacuați VIDEO

0
Publicat:

Incendiul a izbucnit într-un bloc de nefamiliști unde sunt doar garsoniere. Cei mai mulți dintre locatari au fost treziți de câțiva vecini care strigau disperați „arde blocul!”.

Locatarii unui bloc din Craiova, situat în apropierea unui liceu de pe strada Dâmboviței, au trăit momente de coșmar miercuri dimineața, în jurul orei 6, când mai mulți vecini au dat alarma că în clădire a izbucnit un incendiu.

În „blocul de nefamiliști de la Liceul de Chimie”. cum este cunoscut în Craiova, sunt doar garsoniere și la fiecare din cele 4 etaje este câte o bucătărie comună unde oamenii își pregătesc, pe rând, mâncarea. Incendiul a izbucnit în bucătăria de la etajul doi al clădirii. 

Vecinii care au dat alarma au sunat imediat la 112.

Pompieri doljeni au ajuns la fața locului și au intervenit cu 7 autospeciale de lucru cu apa si spuma și o ambulanță SMURD. „La sosirea forțelor la locul intervenție incendiul se manifesta într-o încăpere cu degajare mare de fum. Până în acest moment nu sunt victime”, au transmis reprezentanții ISU. Patru dintre locatari au suferit atacuri de panică și au primit asistență medicală la fața locului.

În momentul în care au ajuns pompierii, 30 de locatari se autoevacuaseră. Alți 30, de la etajele superioare, au fost scoși din bloc de către pompieri.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ o oră Cel mai probabil, cauza a fost un scurtcircuit.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite