Hotelul Jiul, care aparţine fostului senator PDL, Radu Berceanu, demolat parţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hotel Jiul este situat în centrul oraşului
Hotel Jiul este situat în centrul oraşului

SC Jiul SA a obţinut de la Primăria Craiova certificatul de urbanism, iar în urma cu câteva zile a primit şi autorizaţia pentru demolarea parţială a Hotel Jiul. Imobilul situat în centrul oraşului aparţine fostului senator PDL, Radu Berceanu.

Radu Berceanu a declarat că în perioada următoare se va demola restaurantul de la Jiul şi o serie de compartimentări interioare.„Vom construi o sală de conferinţe mai mai mare cu dotări moderne”, a declarat fostul senator PDL.

Cel mai mare hotel din Craiova, proprietatea fostul senator Radu Berceanu, a fost scos la vânzare în luna martie. Sute de oameni au venit să cumpere la preţuri de nimic mobilierul din camere. Oltenii  s-au călcat în picioare pentru un pat matrimonial, un aparat de aer condiţionat sau un televizor.

Hotelul este situat în centrul oraşului are 197 de camere şi este clasificat la trei stele. În anul 2008 a mai fost scos la vânzare, iar preţul de achiziţie a fost de 12 milioane de euro.

Hotelul Jiul a obţinut şi certificatul de urbanism pentru lucrări de reamenajare (corp A si B), supraetajare corp A de la S+P+4 la S+P+6, corp B de la S+P+4 la S+P+5 si extindere P, S+P, S+P+6+ET”, lucrări care se ridică la suma de aproximativ 7 milioane de euro. Radu Berceanu a declarat că se vrea să obţină un credit bancar pentru a putea duce la capăt toate investiţiile.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite