FOTO VIDEO Reportaj din culisele Eurovision 2015. O membră a trupei CEJ a urcat pe scenă cu lenjeria intimă ruptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Voltaj a câştigat finala concursului Eurovision 2015
Trupa Voltaj a câştigat finala concursului Eurovision 2015

Trupa Voltaj cu piesa „De la capăt“ a câştigat în această seară finala concursului Eurovision 2015.  Călin Goia a declarat că mesajul transmis prin intermediul piesei se va face cunoscut în Europa.

Aproximativ 2500 de oameni au fost prezenţi la finala selecţiei naţionale Eurovision 2015. Spectatorii au declarat că evenimentul desfăşurat la Craiova a fost bine organizat, iar majoritatea l-au văzut pe Călin Goia câştigător.

„Trupa Voltaj a meritat să câştige. A fost cea mai bună şi a avut un mesaj de transmis. Am văzut multe figuri necunoscute anul acesta la Eurovision. Luminiţa Anghel s-a supărat în momentul în care a văzut că a pierdut, dar aceasta este situaţia. O fată blondă a urcat pe scenă mai mult dezbrăcată. A încercat să o imite pe Lady Gaga, dar degeaba“, a povestit Cătălina Georgescu.

eurovision

Artista Cristina Vasiu a fost îndrăzneaţă şi a ales o costumaţie mai aparte pentru selecţia naţională. În momentul în care a urcat pe scenă a atras atenţia publicului. „Ţinuta a ascuns şi opt artificii. Nu ştiu de ce a ales o astfel de costumaţie. Din punctual meu de vedere a fost de prost gust. Nu mi-a plăcut ce am văzut“, a declarat un craiovean.

eurovision

O membră a trupei CJC a urcat pe scenă cu lenjeria intimă ruptă.

eurovision

Ruslana a susţinut în această seară la Craiova un spectacol pe cinste. Câştigătoarea Eurovision 2004 a urcat pe scenă cu un tricou al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova.

eurovision

Eurovision 2015 România. Trupa Voltaj, cu piesa „De la capăt“, a câştigat finala Eurovision 2015 România şi ne va reprezenta în luna mai la concursul internaţional de la Viena. Luminiţa Anghel s-a situat pe poziţia a doua în clasament, iar Ovidiu Anton pe locul 3. Voltaj a obţinut 24 de puncte. „Oamenii au rezonat la mesajul nostru şi ne bucurăm din suflet, ne bucurăm că în aceste câteva săptămâni am reuşit să facem şi mai vizibilă campania noastră, site-ul www.delacapăt.ro dă rezultate şi mai bune şi beneficiarii sunt aceşti copii minunaţi de care trebuie să avem grijă, pentru că, aşa cum am zis, copiii sunt lumea de mâine“, a spus Călin Goia.

VIDEO
       
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite