FOTO Maşină în flăcări din cauza unui incendiu de mirişte. Şoferul a ajuns la spitalul din Craiova în stare critică. Alte trei vehicule au fost avariate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul în lanţ a avut loc la ieşire din localitatea doljeană Segarcea. Au fost implicate 3 autoturisme şi un TIR.

Accidentul a avut loc sâmbată seara, la ieşire din Segarcea spre localitatea Drănic. Pe câmp era incendiu de mirişte, iar în zonă vizibilitatea scăzuse foarte mult.

 La un moment dat, şoferul unui Renault a intrat într-o pâclă de fum, a încetinit, însă din spate a venit cu viteză un tir şi a proiectat maşina chiar în locul unde era un incendiu de mirişte. Un alt conducător auto, care circula din sens opus, a văzut întreaga scenă şi când a oprit să dea o mână de ajutor, a fost şi el lovit în spate de o şoferiţă.

 Martorii au sunat imediat la 112 şi au reuşit să scoată din maşina cuprinsă de flăcari şoferul, în vârstă de 38 de ani şi o femeie, de 37 ani.  Pompierii ajunşi la faţa locului s-au luptat cu flăcările aproape o oră. maşina a fost distrusă complet.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul din Segarcea. Femeia a primit îngrijiri medicale, însă şoferul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, în stare critică. Bărbatul a suferit un traumatism cerebral extrem de grav.

Poliţistii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului de tir, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Gângiova. Totodată, anchetatorii încearcă să stabilească cine a provocat incendiul de mirişte.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite