Directorul societăţii APAVIL Vâlcea a fost arestat pentru 30 de zile. Ion Ionescu a fost prins în flagrant în timp ce primea mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorul societăţii APAVIL Vâlcea a fost prins în flagrant în timp ce primea mită
Directorul societăţii APAVIL Vâlcea a fost prins în flagrant în timp ce primea mită

Ion Ionescu, directorul comercial  al societăţii APAVIL Vâlcea, a fost reţinut ieri de procurorii DNA-Craiova pentru luare de mită. Inculpatul a fost adus astăzi în faţa magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE/ Ion Ionescu a fost arestat de magistraţii Tribunalului Dolj pentru o perioadă de 30 de zile.

Directorul commercial al societăţii APAVIL Vâlcea a fost prins în flagrant în timp ce primea mită suma de 20.000 de lei şi 1000 de euro pentru a semna contracte de achiziţii publice.

Procurorii DNA-Craiova au stabilit că, în intervalul septembrie 2014-decembrie 2014, un reprezentant al SC Hidroprest Steel SA, a remis sumele de 1.000 dolari americani şi 5.000 de lei numitului Ionescu Ion, director comercial al SC Apavil SA Vâlcea, pentru ca acesta din urmă să-i atribuie, în mod preferenţial, prin încredinţare directă, contracte de achiziţie publică vizând necesarul SC Apavil SA Vâlcea aferent anului 2015.
Ion Ionescu, directorul commercial al societăţii APAVIL Vâlcea a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA-Craiova, iar astăzi a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunaului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.  

S.C. APAVIL S.A. Vâlcea este societate comercială cu capital integral de stat, având ca acţionari Primăria municipiului Rm. Vâlcea, Consiliul Judeţean Vâlcea şi unităţile teritoriale din raza judeţului.

  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite