Delta mai muşcă odată din bugetul Craiovei. Societatea abonată la banii publici a câştigat licitaţia de reabilitare a şase străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delta ACM a fost declarată recent câştigătoarea licitaţiei de modernizare a şase străzi din Bănie, lucrări executate cu fonduri de la Uniunea Europeană. Firma bucureşteană a obţinut în trecut şi alte contracte, printre care un acord-cadru pe patru ani pentru care municipalitatea nu a terminat de achitat încă banii.

Străzile care vor fi reabilitate cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional sunt Amaradia, Olteniei, Tineretului, Pelendava, Brestei (tronsonul dintre intersecţiile cu străzile Râului şi Pelendava) şi Toamnei. Contractul total a fost estimat la peste 64 milioane de lei. Firma bucureşteană a concurat în cadrul licitaţiei cu societatea Erpia din Craiova, aceasta contestând rezultatul licitaţiei organizate anul trecut. Erpia nu a avut însă câştig de cauză nici la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor nici în instanţă, la Curtea de Apel Craiova.

Firma bucureşteană a obţinut în trecut şi alte contracte, între care se numără un acord-cadru pe patru ani pentru întreţinerea şi reparaţia străzilor din Bănie pentru care municipalitatea nu a terminat încă de achitat toţi banii. Primăria Craiova mai are de plătit 50 milioane de lei de lei având în vedere că cea mai mare parte a lucrărilor a fost realizată în primele şase luni de contract.

Delta a câştigat în trecut în Craiova şi licitaţia pentru reamenajarea Parcului Tineretului, dar şi acordul pentru deszăpezirea străzilor.




Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite