Craiova va avea un cartier low-cost, ridicat de chinezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oraş în miniatură va fi construit în Craiova  de chinezii de la Shandong Ningjian Construction Investment România. Preţul unui apartament va fi între 22.000 de euro şi 30.000 de euro.

Cartierul va fi construit de catre chinezi şi va fi finantat tot de ei. Chinezii de la Shandong Ningjian Construction Investment România  au câştigat  licitaţia  privind  concesionarea celor 6,7 hectare de teren unde urmează să fie construit cartierul de locuinţe. Preţurile apartamentelor vor varia între 22.000 şi 30.000 de euro. „Blocurile de locuinţe colective cu regim mare de înălţime (P+3- max P+10E) vor fi prevăzute cu partere comerciale asigurând necesarul de spaţii pentru urmăroarele: grădiniţă, supermarket,minimarket, fizerie ,coafor,sală de fitness,farmacie, cabinet stomatologic,3 cabinete medicină de familie,1 restaurant, 1 birou de taxe şi impozite, 4 birouri pentru administraţie. În incinta obiectivului se va prevedea o piscină cu spaţiile anexe de deservire a acesteia“, aşa va arăta  noul cartier de locuinţe din Craiova.  

Unii locuitori ai oraşului au declarat că au depus cerere la Primăria Craiova pentru a obţine o locuinţă. „Preţul este destul de bun, iar cu siguranţă apartamenele vor fi făcute ca la carte. Eu am pus deja într-un cont la bancă suma de 5000 de euro. Vom avea un cartier low-cost“, a Ionuţ Tănase.    

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite