Craiova: Sute de pantofi şi îmbrăcăminte sport au fost confiscate la Frontiera Bechet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi vameşii de la frontiera Bechet au confiscat, ieri, sute de perechi de pantofi susceptibili a fi contrafăcuţi, a căror valoare a fost estimată la peste 30 de mii de euro.

 


Vameşii din subordinea Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova au descoperit într-un TIR, un număr de 820 de perechi încălţăminte şi 176 articole îmbrăcăminte sport susceptibile a fi contrafăcute, a căror valoare în vamă se ridică  la aproximativ 35.000 euro.

Tirul încărcat cu ţevi metalice venea din Grecia şi se îndrepta spre Germania. În urma controlului efectuat de lucrătorii vamali au fost descoperite mai multe cutii de carton ce conţineau articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte inscripţionate cu mărcile Puma, Adidas şi Reebok, fiind susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale firmelor în cauză.

Bunurile au fost reţinute de către autoritatea vamală, în vederea trimiterii spre expertizare. Şoferul tirului, un grec, s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii respective.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite