Craiova: Poştaşul care şi-a făcut vile din pensile morţiilor a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul  poştaş din comuna Teasc a reuşit să îşi construiască o vilă şi să îşi cumpere mai multe utilaje agricole, după ce a încasat, timp de zece ani, pensiile a patru  persoane decedate. Prejudiciul se ridică la suma de 204.356 lei, iar asupra bunurilor mobile şi imobile, pe care Alexandru Dinu le deţine a fost pus sechestru asigurator.

Alexandru Dinu (55 de ani) se oferea să ajute familiile localnicilor decedaţi, promiţându-le că se va ocupa de toate demersurile pentru ca rudele să primească mai repede ajutorul de înmormântare. La  nici o săptămână, bărbatul venea la poarta acestora, cu banii promişi. Nimeni nu a bănuit însă că poştaşul a adus sumele respective din buzunarul lui, păstrând în schimb documentele celor trecuţi în nefiinţă.


În zece ani, Alexandru  Dinu a reuşit să încaseze de pe urma persoanelor decedate suma de 204.356 lei. Bărbatul a fost concediat la scurt timp, după a ieşit totul la iveală.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a fostului poştaş pe data de 6 iulie. Dosarul a fost înaintat la Judecătoria Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite