Craiova: Melomanii din Oltenia au redescoperit „La Traviata“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capodopera lui Verdi, cel de-al doilea titlu din colecţie, a fost distribuită împreună cu „Adevărul“ la chioşcuri şi în Librăria din Craiova.

Pachetul „La Traviata“ conţine o carte, un CD şi un DVD, la preţul de 19,99 lei. Pe CD-ul cu „La Traviata" veţi asculta o inegalabilă Maria Callas, acompaniată de Orchestra şi Corul Scalei din Milano, în martie 1955. Înregistrarea operei de pe DVD, din anul 2005, cu Orchestra şi Corul Opernhaus
din Zürich, dirijate de Franz Welser-Möst, are o distribuţie de excepţie: soprana Eva Mei (Violetta) şi tenorul Piotr Beczała (Alfredo).

De la Verdi la Beethoven

Petre Iancu (67 de ani) s-a trezit în zori pentru a nu rata cel mai nou număr al colecţiei „Mari spectacole de operă“. Olteanul a venit în Librăria Adevărul din Bănie, pe strada Împăratul Traian, nr. 9, cu câteva minute înainte de a se deschide. „Am venit devreme ca să fiu sigur că prind carte şi DVD. Am luat primul număr săptămâna trecută şi vreau să adun toată colecţia. Sunt produse de calitate care merită toţi banii“, a mărturisit Petre Iancu. Bărbatul spune că a cumpărat şi alte volume din colecţiile Jules Verne şi „Marile muzee ale lumii“. În noua colecţie „Mari spectacole de operă“, printre cele 15 titluri care vor fi distribuite, în fiecare vineri, cu ziarul „Adevărul“, până la 24 decembrie, se află capodoperele unor compozitori celebri, de la Verdi, Puccini şi Rossini la Beethoven, Mozart, Wagner sau Donizetti.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite