Craiova: Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni (GALERIE FOTO)
Craiova: Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni (GALERIE FOTO)

O femeie de 51 de ani a murit, iar alta se află la Spitalul Judeţean din Craiova cu răni uşoare. Victimele au fost lovite de o maşină în timp ce încercau să traverseze strada regulamentar. Accidentul a avut loc pe Severinului, la Geamuri. (GALERIE FOTO)

Martorii au declarat că şoferul autoturismului Renault Clio circula cu viteză mare dinspre Billa, către Centru, şi a fost acroşat de un autoturism Dacia Logan, care a trecut pe roşu. „Domnişoară, impactul a fost atât de puternic încât şoferul din Renault Clio s-a răsturnAt peste scoar cu maşina şi le-a lovit pe cele două femei, care se aflau pe trecerea de pietoni“, a spus Florin Bercea.
Medicii de la SMURD au încercat mai bine de 40 de minute să îi salveze viaţa femeii de 51 de ani. Din păcate, eforturile au fost în zadar.

„Din primele verificări, se pare că şoferul din Dacia Logan a trecut pe roşu. Va trebui însă să stabilim dacă ambii conducători auto au respectat regulile de circulaţie. Bărbatul din Renault Clio a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol, iar celălalt a scăpat doar cu câteva zgârieturi“, a spus Lucian Călmuc, subinspector în cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Dolj.

Şoferul care va fi găsit vinovat riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor, fiind acuzat de omor şi vătămare corporală.
Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate şi asta din cauza accidentului. Ambele maşini au rămas în mijlocul drumului  pentru a putea stabili oamenii legii cum s-a produs tragicul eveniment.

Oamenii s-au strâns pe trotuar pentru a vedea ce s-a întâmplat. 

Familia femeii care a scăpat pe viaţă vrea acum ca şoferul vinovatul să plătească.„Nu este normal ca pe trecerea de pietoni un om să fie lovit. Încă se mai văd urmele de la roata maşinii pe piciorul surorii mele. I se va face o radiografie ca nu cumva să aibă ruptură de bazin. A fost o minune că a scăpat cu viaţă“, spune  Leonad Spătaru, fratele victimei, care a scăpat cu viaţă din tragicul accident.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite