Craiova, două meciuri în trei zile pe terenul marei rivale Dinamo! „Mai bine jucam în Bănie, cu 30.000 de spectatori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duelurile dintre Craiova şi Dinamo au fost mereu pe viaţă şi pe moarte
Duelurile dintre Craiova şi Dinamo au fost mereu pe viaţă şi pe moarte

La sediul FRF a avut loc astăzi tragerea la sorţi a partidelor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

Universitatea Craiova va juca pentru un loc în semifinale cu marea rivală Dinamo, pe terenul acesteia.

Partida se va disputa miercuri, 10 noiembrie, peste trei zile cele două echipe urmând să se întâlnească şi în campionat, tot în Ştefan cel Mare. 

Oficialii Ştiinţei nu au avut obiecţii după tragerea la sorţi, singurul regret fiind acela că meciul nu va avea loc în Bănie, pentru ca stadionul să fie plin.

Toate echipele erau foarte puternice. Mi-aş fi dorit ca Dinamo să vină la Craiova. Decât să jucăm în Ştefan cel Mare, cu 2-3000 de spectatori, mai bine era la Craiova, cu 30.000 de oameni în tribune. Cu Dinamo tot timpul a fost un meci special. Ne-au furat un titlu, ne-au mai ciupit pe unde ne-au prins, ne-au luat din jucători, dar acum e altă situaţie“, a spus preşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, la Sport.ro. 

Să ne pună stadionul lor la dispoziţie şi vor veni 10-12.000 de olteni în tribune!“, a mai spus Cristescu.

Sper să ne calificăm mai departe, iar în campionat să nu pierdem. Pentru noi cupa este un obiectiv mai uşor de realizat“, a adăugat Silvian Cristescu.

Cred că stadionul nostru va fi plin cu Craiova, cum a fost şi cu Steaua“, a spus şi Tică Dănilescu, reprezentantul lui Dinamo.

Iată programul "sferturilor":

Rapid - Steaua
CFR Cluj - Gloria Bistriţa
FC Braşov - FC Timişoara
Dinamo - Universitatea Craiova

Meciurile sunt programate să se dispute la data de 10 noiembrie, într-o singură manşă eliminatorie, pe terenul primelor echipe.

În cazul în care după 90 de minute echipele sunt la egalitate, se vor disputa două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea persistă, se va recurge la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite