Craiova: Diana Buşoi, şefa Inspectoratului Şcolar, a murit în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Buşoi, de 37 de ani, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, a murit în această dimineaţă, în jurul orei 10, după o lungă suferinţă provocată de cancer.

Diana Buşoi a ocupat funcţia de inspector şcolar general din aprilie 2005, fiind ulterior înlocuită şi renumită pe post în luna octombrie a anului trecut. De la sfârşitul anului 2007 până în noiembrie 2008, Buşoi a devenit parlamentar PD-L de Dolj, în urma accederii în Parlamentul European a eurodeputatului Marian Jean Marinescu.  Timp de câteva luni în 2009, Diana Buşoi a ocupat funcţia de director al Direcţiei Judeţene de Sport.

Diana Buşoi şi-a început cariera în 1997 ca profesor de economie la Grupul Şcolar "Traian Vuia" din Craiova. Din octombrie 2003 până în aprilie 2005, Buşoi a ocupat, pe rând, funcţia de director adjunct şi director al acestei unităţi de învăţământ până în momentul în care a fost numită inspector şcolar general.

Atât organizaţia municipală a PDL cât şi cea judeţeană, unde Diana Buşoi avea funcţia de vicepreşedinte, şi-au exprimat regretul faţă de trecerea în nefiinţă a acesteia.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite