Craiova: Claudia resimte efectele chimioterapiei agresive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia se aştepta să se simtă rău după tratament
Claudia se aştepta să se simtă rău după tratament

Ieri, când i-au fost făcute noi analize la Clinica de Hematologie de la Viena, s-a constatat că leucocitele i-au scăzut foarte mult.

Ştia că vor exista urmări serioase după chimioterapia pe care o face în spitalul din Austria, lucru pe care ni l-a spus mereu şi nouă. Nu pot să nu fiu însă îngrijorată. Acum, practic, nu mai poate lua contact cu nimeni. Nu mai are deloc sistem imunitar“, spune cu lacrimi în ochi mama Claudiei. Rodica Chelan ştie însă că fiica sa este puternică şi găseşte mereu forţa să depăşească momentele critice. Este fericită că vineri va pleca spre ea şi speră să poată rămâne lângă copila ei în timpul celei de-a doua cure de chimioterapie agresivă, pe care o va începe după efectuarea tomografiei, programată pe 17 decembrie.


Prietenii continuă campania

Povestea Claudiei va fi din nou spusă în Play, vineri, pe 11 decembrie, în cadrul acţiunii „Respiră liber“, iniţiată de Asociaţia pentru Integrare Europeană „Quiz“. De la ora 21.00, se va juca piesa „Nebănuitele urmări ale unui comportament violent“ şi va fi concert folk. Pentru Claudia şi pentru cei care au ajutat-o, cântă duminică, la ora 19.00, la Filarmonica Oltenia, Corala UMF. Încă se mai pot achiziţiona şi bilete pentru concertul de pe 23 decembrie, susţinut tot la filarmonică, de tenorul Costel Busuioc şi soprana Diana Ţugui, care îşi vor dona onorariile pentru Claudia Chelan.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite