Craiova: Claudia află mâine dacă funcţionat chimioterapia agresivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tomografia cu emisie de pozitroni va determina începerea celei de-a doua cure de chimioterapie şi va indica dacă tratamentul rămâne acelaşi.

„Dacă o să se constate scăderea în volum a maselor ganglionare se va putea concluziona că medicamentele funcţionează“, aduce lămuriri Claudia pe site-ul personal. Toată lumea speră ca verdictul dat de examenul PET de mâine să fie unul fericit, pentru că de el depinde următoarea şedinţă de chimioterapie agresivă. „Suntem siguri că vom avea veşti bune. Nu se poate altfel. Acum este foarte important să nu mai apară alte complicaţii“, spune încrezătoare buna sa prietenă Oana Barbu, şi ea studentă la Medicină.


Spitalul, a doua casă


Chiar şi în zilele în care a nu a mai fost internată, Claudia nu a stat departe de spital. Asta pentru că este ţinută permanent sub observaţie, deoarece sistemul ei imunitar a fost puternic afectat, iar complicaţiile nu au întârziat să apară. Din fericire, au răspuns la tratament. „Este puternică şi este decisă să iasă învingătoare din această luptă dusă împotriva cancerului“, confirmă Oana, precizând că ştie cazuri de oameni care nu s-au putut da jos din pat sau nu au ieşit din casă după o şedinţă de chimioterapie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite