Craiova: CAMPANIE/ Claudia, pregătită la Viena pentru chimioterapie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine tinerei i se vor face analize şi o biopsie de măduvă osoasă, pentru a se vedea dacă au apărut şi aici celule tumorale.

Claudia Chelan va putea începe chimioterapia imediat ce rezultatele analizelor de mâine vor confirma că nu are nicio infecţie. „Sunt foarte importante aceste analize. Chimioterapia urmează să îi distrugă sistemul imunitar. De aceea va sta şi izolată, pentru a fi ferită de infecţii“, explică Oana Barbu, prietena şi colega de facultate a tinerei studente de la Medicină. Oana mai spune că biopsia medulară va arăta dacă sunt celule tumorale şi în măduvă osoasă, care apar de obicei în stadiul IV al bolii, nu în stadiul II în care este limfomul în cazul Claudiei, cu şanse foarte mari de vindecare.

Suferinţa Claudiei continuă să impresioneze


Adriana Vica promite că îi va scrie în fiecare zi, până se va însănătoşi. „Zâmbeşte! Viaţa e frumoasă, chiar dacă ne supune unor încercări prea dure“, îi transmite Adriana Vica studentei de la Medicină, pe site-ul www.claudia-chelan.eu.
Lucia Bucur, o mamă înduioşată de drama trăită de tânăra de 24 de ani, aşteaptă să audă că s-a făcut bine şi va putea şi ea să salveze la rândul ei vieţi. Prietenii şi colegii Claudiei duc mai departe campania de solidaritate, convinşi că vor reuşi să strângă suma necesară tratamentului şi transplantului cu celule stem.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite