Craiova: Baschetbalistele din Bănie s-au calificat în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia SCM-CSS „U“ Craiova a obţinut fără emoţii accederea în FIBA Eurocup, clasându-se pe locul 5 în prima ligă de baschet feminin.

După victoria din meciul tur, de la Alexandria, craiovencele s-au impus şi în retur, de această dată scorul fiind 78-66. Calificarea în cuperle europene reprezintă cea mai mare performanţă a baschetului feminin craiovean. „O victorie meritată după un meci controlat de jucătoarele noastre. Prin acest succes încheiem ediţia de campionat pe poziţia a 5-a, cred ceea mai bună din istoria baschetului craiovean. Acest loc ne asigură prezenţa în cupele europene în sezonul viitor, dar trebuie să vedem pe ce buget ne vom baza pentru a vedea dacă ne şi propunem ceva în cupele europene. Este un loc meritat pentru munca depusă în acest campionat de toate fetele“, a declarat antrenorul Liviu Manea.

Acesta a recunoscut că el viza poziţia a patra. „Noi aveam ca obiectiv calificarea în locurile 1-8, în play-off. Personal la un moment dat am crezut că putem ataca chiar locul 4, dar nu a fost să fie. Este un sezon reuşit, iar acum deja începem să pregătim ediţia viitoare de campionat şi această participare în cupele europene. Mă bucur că am avut şi o sală plină cu suporteri care au susţinut echipa şi acest lucru contează foarte mult“, a conchis Liviu Manea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite