Craiova a revenit pe harta motorsportului autohton cu un eveniment de top. În centrul oraşului a fost organizat un raliu pe sistemul celui de la Monte Carlo FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craiova Super Rally a fost organizat la Craiova de Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Asociaţia Club Sportiv AMC Racing, cu sprijinul Primăriei Craiova.

În centrul oraşului Craiova a fost organizat un raliu pe sistemul celui de la Monte Carlo. „ Încerc să aleg un traseu ca să fie spectaculos şi pentru piloţi şi pentru spectatori. Traseul de sub pasaj seamănă cu cel de la Monte Carlo, iar când am venit la Craiova şi am văzut acest pasaj am zis că dacă vom organiza o cursă pe aici trebuie să treacă “, a spus Mihai Leu, concurent. 

image

Evenimentul organizat la Craiova se află la prima ediţie

Constantin Tudose are 16 ani şi participă la astfel de curse de la vârsta de 14 ani. Tânărul a povestit că la fiecare competitiţie are emoţii, însă încearcă să se concentreze şi să se numere printer câştigători. „Traseul este foarte interactiv, foarte spectaculos, însă cea mai dificilă porţiune de traseu cred că este portiunea din tunel. Acolo sunt instalate şi câteva sicane, dar sper că o să fac spectacol la Craiova“, a povestit tânărul.

image

  

Traseul ales este unul care seamănă u cel de la Monte Carlo

Craiova Super Rally a fost organizat la Craiova de Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Asociaţia Club Sportiv AMC Racing, cu sprijinul Primăriei Craiova. Eveniment se află la prima ediţie în România. „Este un circuit stradal şi este pentru prima dată în România când se organizează aşa ceva. Sper ca Federaţia Naţională de Automobilism să permanetizeze acest circuit şi prima etapă în fiecare an să fie la Craiova“, a precizat Mihai Genoiu, primarul Craiovei.  

image

Craiovenii au venit în număr mare încă de la primele ore ale dimineţii să urmărească întrecerea pe patru roţi. „Totul este extraordinar şi sper să mai vină şi la anul să delectăm cu toţii“, a spus un craiovean.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite