Corpul de control al prim-ministrului în control la Spitalul Judeţean din Craiova. Verifică modalitatea în care au fost achiziţionaţi dezinfectanţi Hexi Pharma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corpul de control veriifică modalitatea de achiziţionare a dezinfectanţilor produşi de Hexi Pharma
Corpul de control veriifică modalitatea de achiziţionare a dezinfectanţilor produşi de Hexi Pharma

Cel mai mare spital din Oltenia nu mai foloseşte dezinfectanţii achiziţionaţi de la Hexi Pharma. Corpul de control al prim-ministrului a venit în această dimineaţă în control la Spitalul Judeţean din Craiova.

Corpul de control al prim-ministrului verifică modalitatea în care au fost achiziţionaţi dezinfectanţi produşi de Hexi Pharma. „Corpul de Control al Primului-Ministru desfăşoară, începând de ieri, controale inopinate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova şi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, în continuarea controalelor care au avut loc săptămâna trecută la mai multe spitale din Bucureşti“, se arată în comunicatul emis de Guvernul României.

Nici la pitalul „Filantropia“ din Craiova nu se mai folosesc produsele Hexi Pharma. Acestea au fost sigilitate, iar unitatea spitalicească foloseşte alţi dezinfectanţi cumpăraţi prin achiziţie direct. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite