Clienţii care au primit în noaptea de Revelion peşte stricat şi alune cu viermi au depus plângere la Protecţia Consumatorului /''Am adus şi alunele cu viermi''

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clienţii au venit cu alunele cu viermi la Protecţia Consumatorului
Clienţii au venit cu alunele cu viermi la Protecţia Consumatorului

O parte din invitaţii care au petrecut Revelionul  la Palatul RSR au depus în această dimineaţă plângere la Protecţia Consumatorului. Oamenii au declarat că vor să îşi primească banii înapoi.

Ciprian Ogarcă, din Craiova, este unul dintre cei aproximativ 700 de invitaţi care au ales să îşi petreacă Revelionul la Palatul RSR. Tânărul a declarat că a avut parte de o petrecere de coşmar ''Am luat alunele cu viermi acasă să vadă toată lumea că nu am minţit. Vreau să îmi primesc bani înapoi. În noaptea dintre ani am primit un peşte care mirosea şi o sticlă de suc. Nu este posibil aşa ceva. Ne-am gătit singuri câte ceva de mâncare. Nimeni nu a furat nimic de acolo, aşa cum zice patronul localului. Am adus alunele cu viermi. Se văd cu ochiul liber larvele'', a spus tânărul.

Patronul a fost amendat 

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului Dolj au declarat că nu au găsit nici mâncare stricată, nici mâncare nestricată. ’’Administratorul localului a fost sancţionat cu suma de 30.000 de lei pentru informarea incompletă a clienţilor, nerespectarea condiţiilor contractuale şi prestarea de servicii necorespunzătoare’’, a spus Gheorghe Marinescu, comisar şef în cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Dolj.

''Am văzut alunele cu viermi''

Aproximativ 700 de persoane care au petrecut Revelionul la Palatul RSR din comuna doljeană Podari au făcut scandal. Oamenii au spart paharele şi farfuriile, după ce ar fi primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi. Au intrat în bucătărie şi şi-au pregătit singuri de mâncare. Ospătarii şi barmani au fugit în momentul în care au văzut mulţimea supărată.''Am văzut alunele cu viermi în farfurie. Nu am mâncat nimic în seara dintre ani. Nu cer decât să mi se respecte drepturile, iar patronul localului să îmi restituie banii înapoi. Am depus şi plângere la Protecţia Consumatorului pentru modul cum am fost tratat'',a spus Sorin Nedelcu.

Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, unde mesenii au declarat că au primit în noaptea de Revelion mâncare stricată, a spus că tot scandalul a fost provocat de un grup de 40-50 de clienţi care după ce au băut şi s-au drogat au aruncat pe jos tăvile cu mâncare „Noi am cumpărat toate alimentele din hypermaketuri cunoscute şi avem facturi. Nu am dat mâncare stricată. Totul a pornit de la un grup de aproximativ 40-50 de persoane. Erau băuţi şi drogaţi şi au intrat puşi pe scandal în bucătărie şi au început să arunce tăvile cu mâncare pe jos”, a declarat Costi Gheorghe.     

''O să le dăm oamenilor rezultaul analizei săptămâna viitoare, însă probele trebuiau ridicate de noi. Când am ajuns la faţa locului în local era ordine şi nu am mai avut ce să luăm'', a spus Andrei Butaru, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj.

  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite