Cetăţean turc, condamnat la închisoare şi muncă în folosul comunităţii pentru dare de mită. A încercat să le ofere bani unor  poliţişti pentru a scăpa de un dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irey Erdogan a fost prins de oamenii legii la începutul anului băut la volan şi circulând cu viteză excesă, iar pentru a scăpa de dosar penal le-a oferit poliţiştilor suma de 350 de lei. Cetăţeanul turc a fost trimis în judecată pentru dare de mită şi condamnat defintiv la 2 ani de închisoare cu suspendare şi la muncă în folosul comunităţii.

Irey Erdogan şi-a recunoscut fapta în faţa instanţei, iar Curtea de apel Craiova  a decis să fie condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare şi la 90 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Cetăţeanul turc este acuzat că s-a urcat băut la volan în luna ianuarie, iar în momentul în care a fost oprit în trafic de oamenii legii a încercat să le ofere suma de 350 de lei pentru a scăpa de dosarul penal. „Poliţiştii au refuzat categoric această ofertă şi, întrucât persoana depistată a insistat în oferirea sumei de bani, s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante, imediat după ce făptuitorul, în biroul agenţilor de poliţie, le-a oferit acestora suma de 350 lei. Asupra lui I.E., procurorul a dispus continuarea cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, inculpatul fiind reţinut, iniţial, pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj iar, ulterior, prin încheierea Tribunalului Dolj din 08.01.2018 s-a dispus măsura arestării preventive a acestuia pe o perioadă de 30 zile, măsură înlocuită de către Curtea de Apel Craiova cu arestul la domiciliu“, se arată în comunicatul emis de DGA în luna ianuarie 2018.

   

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite