Centura de Nord a Craiovei se închide pentru 10 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centura de Nord a Craiovei va fi închisă din data de 27 mai timp de 10 zile
Centura de Nord a Craiovei va fi închisă din data de 27 mai timp de 10 zile

Traficul pe Centura de Nord a Craiovei va fi deviat din data de 27 mai prin oraş. DN6F va fi închisă pentru a se executa reparaţii la pasarela dinspre Işalniţa.

Traficul va fi oprit timp de 10 zile începând cu data de 27 mai.DN 6, Craiova - Filiaşi şi DN 6 B Craiova - Şimnicu de Sus - Hurezani, de la sensul giratoriu dinspre Işalniţa, până la celălalt sens giratoriu, de la Tancodrom se va închide. 

Firma care va executa lucrarea a fost desemnată prin licitaţie încă din 2012, însă lucrările au fost amânate pentru anul 2013 din cauza faptului că nu au fost gata lucrările pe strada Pelendava, care ar putea prelua o parte din trafic.

Traficul greu va fi dirijat către exteriorul Craiovei, pe marginea cartierului Craioviţa Nouă, apoi peste triaj, către Tancodrom, de unde se va intra pe Centura de Nord.''Circulaţia tuturor vehiculelor care doresc să intre pe Centura de Nord dinspre Filiaşi va fi deviată prin Craiova, pe Calea Severinului, apoi pe bulevardul Dacia, iar din giratoriul amplasat la intersecţia cu strada Amaradia, traficul va fi dirijat pe Aleea 4 Şimnic, către sensul giratoriu de la Tancodrom, de unde se va putea intra pe DN 6 F, aşa-numita Centură de Nord a Craiovei'', a declarat comisarul-şef Florin Cristea, ofiţer în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite