Ce a păţit un oltean care s-a lăudat pe Facebook, împreună cu prietenii, cu un pistol pe care-l deţinea ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arma deţinută ilegal de un bărbat din Segarcea FOTO IPJ Dolj
Arma deţinută ilegal de un bărbat din Segarcea FOTO IPJ Dolj

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, au efectuat două percheziţii domiciliare, în oraşul Segarcea, persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Poliţiştii doljeni s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariţiei pe Facebook a unor imagini în care se observă mai multe persoane care mânuiau un obiect ce părea a fi o armă, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În urma percheziţiilor efectuate miercuri, 16 iunie, doui bărbaţi, de 28 şi 30 de ani, din Segarcea, au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din cercetările efectuate a reieşit că arma ar aparţine unui bărbat, de 32 de ani, din Segarcea, care la rândul său a fost depistat de poliţişti şi condus la audieri.

Poliţiştii au stabilit că arma în cauză este neletală, tip pistol, fiind predată  poliţiştilor, împreună cu 25 de cartuşe neletale, nepercutate. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu este deţinător legal de arme si muniţii. Pistolul şi cartuşele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, urmând ca, la finalizare, să fie propusă soluţie legală.La activitate, au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea, precum şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Vă recomandăm şi:

Încă o persoană „sechestrată” la Braşov, după cele două fete de la Tărlungeni. Cât a plătit aceasta pentru alarma falsă

Percheziţii domiciliare, în Bucureşti, la locuinţele a doi tâlhari care atacau înarmaţi cu un pistol

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite