Căsnicia şi iubirea, prinse în „Tango“ la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femei din toate sferele vieţii sociale au fost, aseară, invitatele lui Alice Năstase-Buciuta şi Simonei Catrina, redactorul-şef şi, respectiv, editorul coordonator al revistei „Tango“, într-un dialog despre „dragoste şi căsătorie versus dragoste sau căsătorie“.

Cele dintâi mărturisiri sincere au venit chiar din partea organizatoarelor evenimentului. „Căsnicia presupune lucruri profunde, serioase, dureroase şi ştim cu toţii că nu este doar o poveste roz“, a spus Alice Năstase-Buciuta, în timp ce Simona Catrina a atras atenţia că poate avea păreri subiective, „ca om care nu s-a căsătorit niciodată legal“, remarcând însă că „împotriva legalizării relaţiei sunt în general bărbaţii“.



Gheaţa în rândul oaspeţilor a spart-o actriţa Nataşa Raab, aceasta comparând căsătoria „cu o casă care cade la primul cutremur fără o temelie zdravănă“. Invitata de onoare a fost senatoarea Lia Olguţa Vasilescu.

image



Mituri demolate


Aceasta a venit pregătită cu o lămurire menită să demoleze mitul conform căruia este căsătorită cu un bărbat bătrân, bogat, care i-a dăruit un Porsche roşu. „Soţul meu este tânăr, frumos, pe jumătate grec. Eu am fost cea care l-a cerut în căsătorie, prin presă“, a precizat Lia Olguţa Vasilescu. Apoi, ea le-a îndemnat pe domnişoare să-şi caute alesul, „pentru că trebuie să fie pe undeva“.

image


Evenimentul de la Craiova a fost organizat cu sprijinul sponsorilor Famous Fashion Lounge, Shiseido, Oriflame (Parfum Felicity), Salonul Robilux şi Complex Hotel Restaurant Jiul.

image
image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite