Cămătaru: „Dinamo şi Craiova să-şi împartă victoriile! La Dinamo oltenii s-au simţit ca acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional Rodion Cămătaru, care a jucat atât la Craiova, cât şi la Dinamo, susţine că duelul de astăzi nu se compară cu cele din perioada de glorie a celor două echipe.

Cămătaru nu are o favorită diseară şi spune că ar vrea ca echipele să-şi împartă succesele, având în vedere că după meciul din cupă urmază cel din campionat (duminică).

Când jucam la Craiova Maxima, iar Dinamo avea acea generaţie care jucase cu Liverpool, am strâns 50.000 de oameni în tribune şi alţi10-15.000 au rămas pe afară. Am făcut meciuri mari în Cupă, i-am eliminat la Sibiu, ne-au eliminat la penalty-uri după ce am avut 2-0 la pauză, prin golul meu şi al lui Irimescu. Alte vremuri!“, susţine Cămătaru, care, după ce a ajuns la Dinamo, a evitat să joace împotriva Ştiinţei: „A fost decizia mea. Odată parcă am jucat un meci la Craiova“.

Fostul atacant susţine nu are o favorită diseară. „Aş fi ipocrit să spun ceva şi să simt altceva. Normal că Universitatea reprezintă mai mult pentru mine, pentru că acolo m-am format, însă aş vrea ca echipele să-şi împartă victoriile. Văd ele care în Cupă şi care în campionat“, a mai spus Rodion Cămătaru.

Acesta vede multe orgolii în meciul de astăzi din Ştefan cel Mare şi pentru că una dintre echipe va pierde un obiectiv şi spune că apărarea este punctul slab al ambelor formaţii. „Universitatea a jucat însă mereu bine pe terenul lui Dinamo. Parcă s-a simţit ca acasă“, a conchis Cămătaru.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite