Bogdan Dumitrescu, poliţistul din Slatina împuşcat în cap de prietena sa, simte durerea şi deschide ochii: „A fost operat de trei ori, încă este în comă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul împuşcat în cap de iubita sa a fost operat de trei ori
Poliţistul împuşcat în cap de iubita sa a fost operat de trei ori

Bogdan Dumitrescu, ofiţer în cadrul SCCO Olt, a fost împuşcat în cap de iubita sa pe data de 31 ianuarie 2018 şi a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Craiova. Medicii l-au operat de trei ori, iar starea lui în momentul de faţă este stabilă.

Poliţistul din Slatina împuşcat din greşeală în cap de iubita sa a fost operat de trei ori, iar medicii susţin că simte durerea, iar atunci când este ciupit deschide ochii spontan. „A fost operat de trei ori, starea sa este stabilă, deschide ochii, dar încă este în comă. Sunt leziuni mari, dar e bine, e mai bine. Respiră pe traheosomă, e stabil deocamdată. Simte durerea, dacă îl ciupeşti, deschide ochii spontan, dar deocamdată nu comunică. Este echilibrat, stabil, după a treia operaţie. Aparatul de ventilaţie îl ajută să respire mai bine, iar creierul este mai bine oxigena“, a spus Alexandru Cameniţă, medicul neurochirurg din cadrul Spiatlului Judeţean din Craiova.

Poliţistul Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat în cap de iubita sa pe data de 31 ianuarie 2018. Anchetatorii au stabilit că înainte de acest incident, cei doi au fost în vizită la nişte prieteni.  Anchetatorii care au ajuns la locul faptei au stabilit că cei doi consumaseră băuturi alcoolice.

Procurorii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pistolul folosit îi aparţinea poliţistului Bogdan Dumitrescu şi nu era din dotarea Inspectoratului de Poliţie Olt. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite