Bercea Mondial se pregăteşte să facă un denunţ. Declaraţia făcută de interlop la intrarea la DIICOT: „Uitaţi-vă ce face Traian Băsescu. Dosar după dosar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea este închis la penitenciarul din Craiova
Bercea este închis la penitenciarul din Craiova

Bercea Mondial, închis la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova, va face astăzi un denunţ la DIICOT. Interlopul a fost adus la DIICOT, pentru a vorbi cu procurorii.

Deocamdată, totul este secret. Inclusiv avocatul Pavel Abraham a declarat că nu ştie nimic şi că urmează să discute cu clientul lui. „Domnul Bercea s-a plâns de regimul de detenţie, dar şi de faptul că dânsul apreciază că nu i se face dreptate. Am discutat unele aspecte cu privire la denunţ, dar rămâne să vedem la care ne vom opri dacă va fi cazul. Vorbim de infracţiuni care intră în perimetrul corupţiei“, a spus Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial.

Bercea Mondiala  fost condamnat la 8 ani şi 9 luni de închisoare pentru tenetativă de omor. Interlopul şi-a înjunghiat un nepot în anul 2011. „Uitaţi-vă ce face Traian Băsescu. Dosar după dosar“, a precizat interlopul.



 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite