Beizadeaua care a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni, condamnat la 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulain Siclitaru a fost condamnat la 6 luni de închisoare
Iulain Siclitaru a fost condamnat la 6 luni de închisoare

Iulian Siclitaru a fost condamnat de Judecătoria Craiova la 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală. Nepotul omului de afaceri Siclitaru mai este acuzat şi de ucidere din culpă şi fugă de locul accidentului. Bărbatul a omorât doi tineri pe trecerea de pietoni.

Iulian Siclitaru l-a bătut pe Bogdan Nicolae Mitruţoiu, iar victima a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.''Condamnă pe inculpatul Siclitaru Iulian Florin la pedeapsa de 6 luni închisoare. În temeiul 71 C.p. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art. 64 lit. a teza a II-a şi lit. b C.p. pe durata executării pedepsei. Constată că inculpatul Siclitaru Iulian Florin este arestat în altă cauză. Obligă inculpatul Siclitaru Iulian Florin la plata sumei de 1500 de lei, reprezentând daune materiale şi la plata sumei de 4000 de euro, echivalentul în lei la cursul BNR la data plăţii, reprezentând daune morale, către partea civilă Mitruţoiu Bogdan Nicolae'', au declarat magistraţii Judecătoriei Craiova.

Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Iulian Siclitaru i-a lovit pe data de 31 martie pe Andrei Şi Cosmin pe trecerea de pietoni. Trupurile victimelor au fost pur şi simplu mutilate. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de oamenii legii la câteva ore de la producerea accidentului. În faţa instanţei a declarat că regretă că din cauza lui au murit doi oameni nevinovaţi. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite