Bărbat din Craiova, reţinut pentru introducerea în ţară de droguri de mare risc

0
Publicat:

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Craiova, a fost reţinut, vineri, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova, după ce asupra acestuia au fost găsite 500 grame de canabis şi 22 grame de rezină de canabis, informează IPJ Dolj şi DIICOT.

Arhiva foto
Arhiva foto

Potrivit surselor citate, în perioada 2021 - iunie 2023, inculpatul a comercializat droguri de risc şi mare risc către consumatori de pe raza judeţului Dolj, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi tentativă la infracţiunea de trafic internaţional de droguri de mare risc.

De asemenea, în baza colaborării cu autorităţile judiciare germane, a fost depistată şi indisponibilizată cantitatea de 200 comprimate ecstasy, a căror contravaloare a fost achitată de către inculpat în criptomonede, transmite Agerpres.

Sâmbătă, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite