„Baciul“ a tras obloanele la hotelul din Calafat. Vezi cum a fost furat de unul dintre directori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stabilimentul de patru stele ridicat de Gică Popescu pe malul Dunării, în oraşul natal, s-a dovedit o investiţie nu tocmai inspirată: n-a reuşit să treacă proba crizei.

Hotelul „Amfiteatru“ s-a închis din lipsă de clienţi. Mai funcţionează acum doar terasa, piscina şi, în loc de garaj, o sală pentru nunţi.

„Baciul“ şi-a închis hotelul de la Calafat

Într-o perioadă, pentru a ţine în frâu afacerea, Gică Popescu a angajat un director la hotel.

Acesta nu a stat însă prea mult, după ce a fost descoperit întâmplător, chiar de către Popescu, că şi-a însuşit 6.600 de lei. 

Am avut o delegaţia mare, iar hotelul s-a umplut. Directorul nu a înregistrat în calculator ocuparea a 11 camere pe durata a trei zile, iar banii i-a luat el. Când a sunat Gică, la întâmplare, o persoană pentru a o întreba cum au fost cele două zile de cazare, a aflat cu surprindere că respectiva stătuse şi plătise cinci zile. Aşa şi-a dat seama de manevră şi l-a dat afară“, ne-a povestit Gigi Mladen, administrator, rudă prin alianţă cu Gică Popescu.

„Altul a venit şi a cerut buget de cheltuieli, altul spunea că stă până îşi face bani pentru un BMW, aşa că numai de astfel de directori am avut parte aici“, adaugă acesta.

image

Din februarie 2010, hotelul (foto sus) s-a mai deschis o singură dată, în mai, când a primit pe Universitatea Craiova. După un scandal cu Trică, înainte de meciul cu CFR Cluj (scor 2-3), patronul Mititelu a plecat rapid cu echipa din Craiova, şi a cantonat-o pentru o noapte la Calafat.

În afară de „Amfiteatru“, în Calafat mai sunt alte trei hoteluri mari, încă deschise, dar şi acestea duc lipsă de clienţi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite