Zeci de percheziții la contrabandiștii de țigări din Constanța: mascații au descins în casele suspecților VIDEO

0
Publicat:

Mascații au descins sâmbătă dimineața în locuințele a 11 persoane bănuite că ar comercializa țigări de contrabandă dar și substanțe dopante.

Descinderi la contrabandiștii de țigări sursa foto IPJ Constanța
Descinderi la contrabandiștii de țigări sursa foto IPJ Constanța

Polițiștii au precizat că fac 36 de percheziții, în cadrul unui dosar coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

"Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează 36 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu țigări și deținere sau comercializare de substanțe dopante sau produse ce conțin substanțe dopante", se arătă în comunicatul IPJ Constanța.

Descinderi la contrabandiștii de țigări sursa video IPJ Constanța

Perchezițiile se efectuează în orașele Constanța și Năvodari, în locuințele a 11 persoane care sun, în acest moment, cercetate de comiterea faptelor de contrabandă cu țigări. Potrivit polițiștilor, gruparea și-ar fi desfășurat activitatea în perioada anilor 2023‑2024. Pe lângă vânzarea de țigări netimbrate, suspecții ar fi comercializat și produse ce ar putea conține substanțe dopante.

"Prejudiciul în cauză este în curs de stabilire. Până în acest moment, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantități de țigări netimbrate și produse ce ar putea conține substanțe dopante. Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța", spun polițiștii.

La descinderile de amploare participă polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

La finalul perchezițiilor, suspecții urmează să fie duși la audieri, la Poliția Constanța. Până la acest moment nicio persoană nu a fost reținută.

Știre în curs de actualizare!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite