VIDEO Muzică pentru Autism. O trupă Tribute AC/DC cântă pentru copiii din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa The R.O.C.K. vine la Constanţa
Trupa The R.O.C.K. vine la Constanţa

Copiii care suferă de autism pot fi ajutaţi. Aceasta este ideea de la care porneşte evenimentul caritabil organizat vineri, 20 februarie la Constanţa. O trupă care imită perfect muzica şi atitudinea legendarilor AC/DC urcă pe scena de la Clubul Phoenix. Banii câştigaţi vor ajunge să finaţeze un laborator pentru copiii autişti.

The Rise Od the City King (The R.O.C.K) este o trupă cunoscută în România pentru stilul lor identic cu cel al AC/DC. Piese precum "Thunderstruck", "Highway to hell" sau "You shook me all night long" vor răsuna în seara de vineri, începând cu ora 21.30 la Constanţa. 

Trupa The R.O.C.K a fost înfiinţată în anul 2012 şi aduce în perisajul muzical românesc spectacole pline de energie. Maniera originală în care sunt interpretate piesele ACDC este completată de faptul că toată coregrafia şi costumele aduc cu cele purtate de trupa AC/DC. 

Componenţa formaţiei este şi ea una specială. Solistul Daniel Ignat îl imită la perfecţie pe Brian Johnson, iar la chitară solo este Nik Bay din Moscova. Nik este fostul component al trupei Easy Dizzy, trupa tribut AC/DC oficială a Rusiei. Chitara din trupă îi aparţine lui Adrian Popescu, iar la chitara bass cântă Mircea Presa (fostul component al formaţiei Viţa de Vie). Toboşarul The R.O.C.K este un alt artist experimentat, Mirko Grusa din Koln, Germania. 

Concertul de vineri seara face parte dintr-o serie de evenimente caritabile, iar fondurile strânse vor fi folosite în proiectul "Music for Autism". Banii vor ajuta la dotarea unui mini-laborator de cofetărie - patiserie pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Albatros" Constanţa. 


Vă mai recomandăm:

Ce este ura, de ce apare şi cum „se tratează“. Explicaţiile preoţilor şi psihologilor: „Omul are voie să se mânie doar asupra diavolului şi păcatului“

Invenţia uluitoare a unui licean de 17 ani din Constanţa: tumori diagnosticate printr-un simplu click, fără biopsie. Ideea i-a venit din propria experienţă

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite