VIDEO Mazăre se pregăteşte pentru prima paradă a verii. Edilul caută gladiatori care să se lupte în faţa lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mazăre este gata să pornească Paradele din Mamaia. Prima dintre ele va fi pe 5 iulie, iar edilul va îmbrăca costumul lui Cezar. Tocmai din acest motiv, Mazăre îşi caută acum gladiatori profesionişti.

Carnavalul din Mamaia este pe ultima sută de metri. Faleza a fost asfaltată pe cea mai mare parte a traseului Aqua Magic - Cazino Mamaia, aşa că manechinele şi carele alegorice vor avea pe unde să defileze.

Radu Mazăre se va îmbrăca în costumul lui Cezar şi pentru asta are nevoie de actori care să joace rolul unor adevăraţi gladiatori.

"Caut să găsesc luptători pentru că la carnaval, în faţa lui Cezar o să fie prezentată şi o luptă de gladiatori. Vor fi prezentate şcoli de gladiatori, echipamente şi o luptă. Pentru luptători căutăm în ţară şi e destuld e dificil. La Constanţa nu găseşti luptători care să ştie să se lupte precum gladiatorii. Avem mardeiaşi, K1, K2, dar ca şi gladiatori cu săbii şi scuturi nu avem."

Primarul din Constanţa a declarat că nu se va duce la audierile de la CNCD acolo unde a fost citat pentru a răspunde acuzaţiilor de disciminare şi celor legate de campania de promovare a staţiunii Mamaia prin reclame cu caracter sexist. 

"Nu o să merg eu la audierile de la Consiliul pentru Combaterea Discriminării. O să meargă doamna Martin (Corina Martin - preşedinte Asociaţia Litoral Delta Dunării - n.r.) cu un avocat.  Am discutat însă şi am extras nişte reclame care se fac la noi, la ora actuală în România şi care sunt de zece ori mai sexoase sau sexiste, de zece ori mai discriminatorii decât campania noastră. E un lucru pe care l-am făcut să meargă în România asta şi toată lumea ţipă. Dar sunt obişnuit."

 

Mazăre caută gladiatori pentru lupte la Mamaia

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Mazăre, reclamat la Consiliul pentru Combaterea Discriminării. Edilul e acuzat de incitare la hărţuire sexuală

FOTO VIDEO Mazăre, despre Mamaia: „Sunt domnişoarele care trebuie vânate. Cei mai tinerei să se uite după păsăretul de pe plajă!”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite