VIDEO Maşină căzută în Lacul Tăbăcărie. În interior se aflau un copil şi bunicul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină căzută în Lacul Tăbăcărie din Constanţa Sursa ISU Constanţa
Maşină căzută în Lacul Tăbăcărie din Constanţa Sursa ISU Constanţa

O maşină cu un adult şi un copil a căzut în Lacul Tăbăcărie, în zona Pavilionului Expoziţional din Constanţa-Mamaia.

UPDATE ORA 19.10 Maşina a fost scoasă din Lacul Tăbăcărie.

UPDATE ORA 15.00 „În jurul orei 13.45, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi despre faptul că în canalul cu apă adiacent lacului Siutghiol s-ar afla un autoturism scufundat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele din autoturism, fiind vorba despre un bărbat de 63 de ani şi un minor de 9 ani.

Din primele informaţii, se pare că, în timp ce se afla la volanul autoturismului în parcarea respectivă, bărbatul ar fi trecut peste bordura care delimitează parcarea şi ar fi căzut cu autoturismul în canal.

Asupra bărbatului au fost găsite documente medicale, acesta fiind găsit în stop cardio-respirator. Copilul a fost transportat la spital, fiind conştient şi cooperant.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, transmite Poliţia Constanţa.

Sursa ISU Constanţa

Maşină căzută în Lacul Tăbăcărie Sursa ISU Constanţa

O maşină în care se afla un copil a căzut în Lacul Tăbăcărie, în zona Pavilionului Expoziţional din Constanţa-Mamaia, în ziua de marţi, 25 februarie, ora 13.50.

La volanul maşinii se afla un bărbat, bunicul copilului în vârstă de 9 ani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a trimis la faţă locului mai multe autospeciale medicale şi de descarcerare şi un elicopter SMURD. 

Copilul a fost scos din apă suferind un atac de panică. A fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Bunicul a fost scos şi el, dar în stare de inconştienţă. El este supus manevrelor de resuscitare. Şi el a fost transportat, cu elicopterul, la spital în stare comatoasă, intubat şi ventilat mecanic. 

Din spusele copilului, în maşină nu se aflau decât ei doi. 

Scafandrii au intrat în apă cercetând zona pentru a vedea totuşi dacă nu sunt şi alte persoane. Căutările au dus la concluzia că nimeni altcineva nu a mai fost victima acestui accident. 

Pe aceeaşi temă: 

Din ciclul „sunt cu maşina la spălătorie”: o şoferiţă şi-a găsit autoturismul căzut în lac 

Maşină căzută aseară în lacul Tăbăcărie. Doi tineri au fost răniţi

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite