VIDEO Crimă la Mamaia, în ajunul Paştelui. Un fost preot a strangulat o fată de 15 ani cu cablul de la fierul de călcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preot Constantin Laurenţiu Aspru, reţinut pentru crimă. FOTO R. R.
Fostul preot Constantin Laurenţiu Aspru, reţinut pentru crimă. FOTO R. R.

O tânără din Năvodari a fost omorâtă de un fost preot. Oribila crimă a avut loc într-un apartament din Mamaia situat pe malul lacului Siutghiol, la câţiva paşi de zona unde s-a prăbuşit elicopterul SMURD.

Zona de nord a staţiunii Mamaia a fost înconjurată de poliţişti. Oamenii legii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 că într-un apartament din staţiune se află trupul neînsufleţit al unei femei. 

Anchetatorii au mers la locul indicat şi au găsit-o pe tânără sugrumată cu cablul de la fierul de călcat. Autorul acestei crime este un bărbat venit special din Ardeal la malul mării. Individul este un fost preot, care are 37 ani.

Surse apropiate anchetei spun că fata şi bărbatul s-au cunoscut pe Facebook şi şi-au dat întâlnire în apartamentul victimei. Nu se ştie exact ce s-a întâmplat, dar oamenii legii cred că între cei doi a avut loc o ceartă. Bărbatul şi-a ştrangulat victima şi apoi a plecat cu maşina pe plajă.

Agresorul se numeşte Constantin Laurenţiu Aspru şi este din Bistriţa Năsăud. Victima sa are 15 ani şi este din Năvodari.

Poliţiştii constănţeni au reuşit să-l identifice într-un timp record. La ora 11.00 criminalul a fost prins şi adus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. El şi-a recunoscut vina în faţa celor care îl audiau şi urmează să fie reţinut pe bază de ordonanţă. 

Constantin Laurenţiu Aspru a fost preot la o biserică ortodoxă din Galaţii Bistriţei până în luna ianuarie a acestui an. El a plecat din Biserică pentru că ar fi vrut să părăsească România în căutarea unui trai mai bun.

Fostul preot are doi copii şi s-a despărţit de soţia lui în luna ianuarie. Oamenii care l-au cunoscut îl caracterizează drept un om retras şi respectat în comunitate

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite