VIDEO Cel mai nou sport extrem de la Mamaia: Flyboarding. Radu Mazăre a zburat deasupra apei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flyboarding-ul este cel mai nou sport extrem adus în Mamaia. Instalaţiile foarte scumpe folosite de sportivi l-au atras imediat pe primarul Radu Mazăre, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile marine.

Demonstraţia a fost una care a atras sute de turişti pe pasarela pietonala din Mamaia. Radu Mazăre însoţit de fratele său, Mihai şi alţi trei sportivi profesionişti au arătat turiştilor că Mamaia nu este bună numai pentru cluburi sau băi de soare şi mare. 

Edilul a purtat o cască de protecţie galbenă, dar nu a reuţit să ducă la bun sfârşit demonstraţia din cauza unui incident la pompa flyboard-ului său. Radu Mazăre a caăzut în valuri şi a fost recuperat de salvamarii din Mamaia.

O sesiune de flyboarding costa 150 lei pentru 10 minute şi 250 lei pentru 20 minute. Deocamdată nu există decât un singur flyboard pentru turişti, dar proprietarul acestuia este hotărât să deschidă o plajă dedicată acestui sport extrem în nordul staţiunii Mamaia.

Mazăre face flyboarding


Citeşte mai multe despre Radu Mazăre, primarul Constanţei

FOTO Mazăre, Primarul-Soare, a condus parada carelor alegorice la Carnavalul Mamaia 2013

Radu Mazăre, costumat în Ludovic al XIV-lea, suveran francez supranumit Regele-Soare, a deschis în sâmbătă seară evenimentul verii: Carnavalul Mamaia 2013

 

FOTO Aşa se distrează Radu Mazăre la 45 ani. De la ziua sa de naştere, Primarul-Soare pleacă direct la Carnavalul Mamaiei

Radu Mazăre, primarul Constanţei, împlineşte vineri, 5 iulie, vârsta de 45 ani. La a doua tinereţe, Mazăre se distrează mai abitir ca tinerii, înconjurat numai de fete cât mai tinere.

FOTO Radu Mazăre, inspector de manechine. Primarul Constanţei a verificat personal carele alegorice care vor defila la Carnavalul Mamaia 2013

Radu Mazăre, primarul Constanţei, a ţinut să verifice personal toate carele alegorice care vor defila la Carnavalul Mamaia 2013. Parada va începe sâmbătă, 6 iulie, în Piaţeta Casino din staţiune şi va fi condusă de Mazăre, care va fi costumat în Regele-Soare.

 

Cadoul lui Radu Mazăre la 13 ani de mandat. A devenit cel mai longeviv primar al Constanţei. „Sunteţi asemenea Zeului Neptun“

Radu Mazăre a devenit cel mai longeviv primar al Constanţei, împlinind 13 ani de la alegerea sa ca edil-şef. Momentul a fost aniversat luni, 17 iunie, la şedinţa de Consiliu Local.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite