UPDATE Tânăr găsit spânzurat de bena unui camion în Portul Constanţa. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de incident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO SAJ Constanţa
FOTO SAJ Constanţa

Tânărul a fost găsit în dimineaţa zilei de marţi, 4 decembrie. Echipajele medicale ajunse la faţa locului au declarat decesul victimei.

În dimineaţa zilei de marţi, 4 decembrie, salvatorii ISU Dobrogea au fost chemaţi să intervină pentru degajarea unei persoane spânzurate la o înălţime de 6-7 metri de bena unui camion în Portul Constanţa, la Poarta 7.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţţă Constanţa care a constatat decesul victimei.

Se pare că este vorba de un tânăr de aproximativ 28 de ani.

Poliţiştii din cadrul inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

„În această dimineaţă, în jurul orei 05:30, poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi despre faptul că, în parcarea interioară a porţii de acces nr. 7 Port Constanţa, se află un bărbat spânzurat de semiremorca unui autocamion. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Călăraşi”, transmite IPJ Constanţa.

UPDATE  Poliţia de Frontieră a anunţat că în data de 04.12.2018, în jurul orei 00:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru controlul documentelor, un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanţa către Autostrada A4.

„Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanţa, unde în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge”, spune Poliţia de Frontieră.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere şi i s-a adus la cunoştinţă faptul că nu are voie să mai conducă.

„Ulterior, lucrătorii noştri aflaţi în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanţa, l-au găsit în stare de inconştienţă pe numitul I.I., şoferul camionului, şi au anunţat imediat Serviciul Unic de Urgenţă 112. La faţa locului s-au deplasat militarii de la I.S.U. Dobrogea Constanţa, cadre medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa şi poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa care au preluat cazul spre cercetare”, adaugă Poliţia de Frontieră.

Pe aceeaşi temă:

Accident rutier în Portul Constanţa, în Dana 35. O femeie a murit

Marinar român, victima unui accident mortal pe un vas de croazieră în Chile

Porturi închise şi vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui din cauza ceţii

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite